Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Το ανερχόμενο sεx symbol Sydney Sweeney λέει ότι δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τα λεφτά που βγάζει

«Κλείνω συμφωνίες γιατί πρέπει»

Το να πρωταγωνιστήσεις σε μια επιτυχημένη σειρά του HBO, δεν σημαίνει ότι μπορείς να σταματάς να εργάζεσαι και να κάνεις τη ζωή ενός ροκ σταρ, όπως πολλοί νομίζουν, υποστηρίζει η σταρ του «Euphoria» Sydney Sweeney.

Το ανερχόμενο sex symbol αποκάλυψε ότι το «πορτοφόλι» της δεν είναι και τόσο γεμάτο ώστε να κάνει ένα διάλειμμα 6 μηνών για να απολαύσει μία πλούσια ζωή και πως δυσκολεύεται με την αποπληρωμή των λογαριασμών.

«Αν ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα έξι μηνών, δεν έχω εισόδημα για να το καλύψω», είπε πρόσφατα στο The Hollywood Reporter. «Δεν έχω κάποιον να με υποστηρίζει, δεν έχω κανέναν στον οποίο μπορώ να στηριχθώ, να πληρώσω τους λογαριασμούς μου ή να καλέσω για βοήθεια» υπογράμμισε και συνέχισε: «Δεν πληρώνουν όπως παλιά για τα πνευματικά δικαιώματα».

Η 24χρονη σημείωσε ότι συνεχίζει τη συνεργασία της για καμπάνιες στους γνωστούς Οίκους, Miu Miu, Laneige και Armani, ωστόσο δεν κερδίζει τόσο πολλά χρήματα από τη δουλειά της, όσα νομίζουν οι άλλοι.

Ενώ τα γνωστά ονόματα συνεχίζουν να πληρώνονται καλά, οι νεοεισερχόμενοι στη showbiz έχουν πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, υποστηρίζει. «Πρέπει να δώσω το 5 τοις εκατό στον δικηγόρο μου, το 10 τοις εκατό στους πράκτορές μου, το 3 τοις εκατό ή κάτι τέτοιο στον διευθυντή της επιχείρησής μου», είπε η σταρ που ήταν υποψήφια για Emmy.

Η Sydney Sweeney αγόρασε ένα σπίτι 3 εκατομμυρίων δολαρίων. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν σε θέση να αγοράσω ένα σπίτι», είπε. «Θέλω να μπορώ να μείνω εκεί».

Ωστόσο, όπως λέει η ίδια, τα περισσότερα χρήματα δεν φεύγουν για αυτό… «Πρέπει να πληρώνω τους επικοινωνιολόγους μου κάθε μήνα και τα χρήματα αυτά είναι περισσότερα από την υποθήκη του σπιτιού μου», είπε η ηθοποιός και συνέχισε «αν απλώς καθόμουν, δεν θα μπορούσα να αντέξω οικονομικά τη ζωή μου στο Λος Άντζελες. Κλείνω συμφωνίες γιατί πρέπει» πρόσθεσε.

Σίγουρα, η υποθήκη της έπαυλης είναι μια μεγάλη μηνιαία δαπάνη, αλλά η θέα στο γήπεδο του γκολφ από την μπροστινή βεράντα «απαλύνει» τον πόνο. Επιπλέον, υπάρχει ακόμα ένα… κακό με το σπίτι, καθώς δεν βρίσκεται σε μια περιφραγμένη κοινότητα, πράγμα που σημαίνει ότι οι θαυμαστές μπορούν εύκολα να περάσουν και να τραβήξουν μια φωτογραφία και να της ανεβάσουν στο Διαδίκτυο.

Όταν ο δημοσιογράφος του Reporter της πρότεινε να αγοράσει μια πύλη, η ηθοποιός φέρεται να του απαντά πως δεν αντέχει οικονομικά να πληρώσει για την κατασκευή καθώς της έφυγαν όλα τα χρήματα με την αγορά του σπιτιού.


Η σταρ του «White Lotus» μίλησε για τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι γονείς της όταν μετακόμισαν στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει την καριέρα της ως ηθοποιός στα 13 της.

«Μέναμε σε ένα δωμάτιο. Η μαμά μου και εγώ μοιραζόμασταν ένα κρεβάτι ενώ ο πατέρας μου με τον μικρό αδερφό μου, μοιράζονταν έναν καναπέ», είπε προσθέτοντας ότι η οικογένειά της κατέληξε να μένει σε ένα μοτέλ.

Μάλιστα, όπως είπε τα οικονομικά τους ήταν τόσο χάλια, που επηρεάστηκε και η μεταξύ σχέση των γονιών της. «Σκέφτηκα ότι αν έβγαζα αρκετά χρήματα, θα μπορούσα να αγοράσω πίσω το σπίτι των γονιών μου και ότι θα μπορούσα να τους κάνω να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους», είπε. «Όμως όταν έγινα 18, είχα μόνο 800 δολάρια στο όνομά μου. Οι γονείς μου δεν ήταν ξανά μαζί και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να βοηθήσω».

Τώρα, όμως, με τα τόσα λεφτά που βγάζει δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους αγοράσει ότι επιθυμούν, ειδικά αφού οι παππούδες της είπαν ότι έχει τα «καλύτερα t-ts στο Χόλιγουντ».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου