Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Συγχώρησα την Μυριέλλα Κουρεντή για αυτό που έκανε»

"Έκανα δυο τρία απλά σχόλια αλλά η Μυριέλλα τα φούσκωσε για να πάρει με το μέρος την Ναυσικά στο πλαίσιο της στρατηγικής" σημείωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στην Μάνια Καπαράκου και μίλησε για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Άρη Σοϊλέδη.

Ισχύει αυτό που ακούστηκε, ότι σχολίασες την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όταν την είδες στο ξενοδοχείο; Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν ήρθατε ποτέ κοντά;

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχα σχολιάσει όλους τους παίκτες και μέσα σε αυτούς και την Ναυσικά. Έκανα δυο τρία απλά σχόλια αλλά η Μυριέλλα τα φούσκωσε για να πάρει με το μέρος την Ναυσικά στο πλαίσιο της στρατηγικής. Παρ’ όλα αυτά δεν της κράτησα κακία και της είπα ότι τη συγχώρησα για αυτό που έκανε.

Λίγες ημέρες πριν αποχωρήσεις, σε είδαμε να έρχεσαι κοντά με τον Άρη Σοϊλέδη. Πώς προέκυψε αυτό;

Αναγκαστικά ήρθαμε κοντά με τον Άρη διότι στην ομάδα ήμαστε μόνο τέσσερα άτομα. Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί κλίκα μεταξύ τεσσάρων ατόμων. Κερδίζαμε έπαθλα με αποτέλεσμα να διασκεδάζουμε περισσότερο. Δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι. Πιστεύω πως οι παρέες που έκανε ο Άρης δεν ήθελαν να είναι κοντά μου κι αυτό τον επηρέασε αρνητικά προς το πρόσωπό μου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου