Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Anne Heche: Αυτές είναι οι αιτίες του θανάτου της

O θάνατος της πρώην συντρόφου της Έλεν Ντε Τζένερις και ηθοποιού, Αν Χεκ (Anne Heche)

O θάνατος της πρώην συντρόφου της Έλεν Ντε Τζένερις και ηθοποιού, Αν Χεκ (Anne Heche) προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, αφού η οικογένειά της την αποσυνέδεσε από το μηχάνημα υποστήριξης αφήνοντας έτσι την τελευταία της πνοή.

Μια βδομάδα μετά, η ιατροδικαστική έρευνα αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου της.

Στις 5 Αυγούστου, η ηθοποιός Αν Χεκ (Anne Heche) είχε ένα σοβαρό τροχαίο, όταν έπεσε με αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες. Το αυτοκίνητο της πρώην συντρόφου της Έλεν Ντε Τζένερις τυλίχθηκε στις φλόγες και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για να καταφέρει να την απεγκλωβίσει από το φλεγόμενο όχημα.

Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έρευνας για τα αίτια του θανάτου της Αν Χεκ (Anne Heche) ανακοινώθηκε περίπου μια εβδομάδα μετά την αποσύνδεσή της από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή. Η 53χρονη ηθοποιός, όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες. πέθανε λόγω εισπνοής καπνού και εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, η ηθοποιός είχε επίσης ένα «κάταγμα στέρνου από αμβλύ τραύμα» – που συμβαίνει συχνά όταν το στήθος ενός θύματος ατυχήματος χτυπά το τιμόνι – ήταν μια άλλη «σημαντική κατάσταση» λόγω της πρόσκρουσης από το τροχαίο.

Υπενθυμίζεται ότι όταν η ηθοποιός Αν Χεκ (Anne Heche) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπεσε σε κώμα και τους γιατρούς να εκτιμούν το χειρότερο σενάριο, πως δεν θα καταφέρει να ανακάμψει. Μάλιστα, σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγη ώρα μετά το τροχαίο διακρίνεται να προσπαθεί να σηκωθεί από το φορείο που τη μετέφεραν οι νοσηλευτές.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου