Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει την τρέλα σου»

«Βέβαια όταν κανείς και εσύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο και για τους δυο», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι φανατική με το σερφ και πάντα βρίσκει την ευκαιρία να απολαύσει το αγαπημένο της σπορ.

Σήμερα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο τη βλέπουμε επί… τω έργω.

«Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου, Τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου… βέβαια όταν κανείς κ σύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο κ για τους δυο. Αλλά δεν θεωρείται αυτονόητος κ δεδομένος ο «χώρος» σε μια σχέση.

Εδώ βλέπετε να μου δίνεται απλόχερα ο «χώρος» να κάνω κάτι που αγαπώ ενώ ο φανταστικός σύζυγος καταγράφει! Αφού πρώτα έχει βοηθήσει στο κουβάλημα, στο στήσιμο κ έχει δώσει κ την ευχή του!

Κατά τα αλλά, η Πάρος είναι 10 χρόνια ο προορισμός μου το καλοκαίρι. Δέκα χρόνια έχω πάει μόνο στη νέα χρυσή ακτή από τις εκατοντάδες παραλίες του νησιού. 10 χρόνια έχω κατέβει γύρω στις 7-8 φορές στη Νάουσα αλλά εκατονταδες φορες σε απίστευτα μαγικά ταβερνάκια κρυμμένα στα πιο όμορφα κ γραφικά χωριουδάκια στην εδώ γύρω περιοχή… γιατί αυτό που βρίσκεις εδώ είναι τοοοοοοσο όμορφο! κ το στιγμιότυπο αυτό είναι ένα μικρό καρέ ενός πραγματικά παραδεισένιου κόσμου … για την πληροφορία στη παραλία αυτή έχει γίνει αμέτρητες φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα windsurf.

Όσο για το σύζυγο, @psycho_25 , μην τον λυπάστε! Κανείς περίπου 15 ώρες ποδήλατο την εβδομάδα ! Χωρίς εμένα!», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου