Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Γυναικοκτονία στη Ζακύνθο: «Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου» – Στην ανακρίτρια ο δράστης

Απολογείται στην ανακριτή

Μια συγγνώμη στα παιδιά του ψέλλισε ο 50χρονος Αλβανός, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 40χρονης συζύγου του στη Ζάκυνθο, κατά την είσοδό του σήμερα στο δικαστικό μέγαρο, με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών.

Ο δράστης είχε ζητήσει και πήρε προθεσμία την περασμένη Τρίτη από την εισαγγελέα Ζακύνθου για να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ο 49χρονος συζυγοκτόνος είχε εμφανιστεί μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του.

Δειτε το βιντεο εδω

Το χρονικό της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Τσιλιβί Ζακύνθου.

H 40χρονη, πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στη Ζάκυνθο, όπου κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον σύζυγο της για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

Μετά την επιστροφή της στο σπίτι κι ενώ οι Αρχές αναζητούσαν τον σύζυγό της, εκείνος την επισκέφθηκε στο σπίτι και όταν εκείνη δεν του άνοιξε, έσπασε την πόρτα.

Τότε άρχισε να την ξυλοκοπεί κι εκείνη, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, έτρεξε στα σκαλοπάτια της γειτόνισσας, αλλά ο δράστης την πρόλαβε και τη χτυπούσε με μανία, ενώ της πέταξε και μία γλάστρα, πριν τη μαχαιρώσει.

Στη συνέχεια ο 50χρονος εξαφανίστηκε, ενώ στο σημείο έφθασε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την άτυχη 40χρονη.

Ανατριχιαστική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι την ώρα της διακομιδής τα ανήλικα παιδιά του θύματος επέστρεψαν στο σπίτι. Μια γειτόνισσα πρόλαβε να σταματήσει το 8χρονο κοριτσάκι αλλά το 14χρονο αγόρι της οικογένειας είδε τη μητέρα του σε αυτήν την κατάσταση.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον 50χρονο.

Τελικά, βρέθηκε στην περιοχή του Μαραθιά, στο Κερί, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι του φόνου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου