Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Κόρα Καρβούνη: «Ήταν έντονο το πένθος, μεγάλη η θλίψη, έβγαλα κάτι σαν εσωτερικό έρπη στο στόμα»

"Ήταν ένα ψυχοσωματικό σύμπτωμα. Πολλοί μου είπαν «μπορείς να μη στενοχωριέσαι τόσο;». Αλλά δεν γινόταν" ανέφερε η Κόρα Καρβούνη.

Η Κόρα Καρβούνη έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και πόσο τη συγκλόνισε.

Ήταν Αμερικανός ο πατέρας σου;

Ναι, και αγαπούσε πάρα πολύ την Ελλάδα. Στα 20 του ήρθε στην αμερικανική βάση στα Γιαννιτσά αντί να πάει στο Βιετνάμ – εδώ κληρώθηκε να έρθει. Αγάπησε την Ελλάδα και λίγο αργότερα γνώρισε τη μητέρα μου στο Κολωνάκι. Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και έκαναν τη Βικτωρία και εμένα, που είμαστε δίδυμες.

Πριν από 11 μήνες, τον έχασες… Πώς διαχειρίστηκες την απώλειά του;

Ήταν το πιο βαθύ πένθος που έχω βιώσει. Ακόμα το βιώνω. Δεν φεύγει εύκολα. Όταν χάνεις γονιό, νομίζω ότι η ζωή σου επαναπροσδιορίζεται, συνειδητοποιείς τι είναι σημαντικό και τι δεν είναι. Σπαταλιόμαστε με ανούσια πράγματα. Επανασυντονίστηκα με το τι είναι η ζωή μου, αλλά και τι είναι σημαντικό και τι όχι. Είναι μεγάλη απώλεια. Λόγω του πένθους, που ήταν πολύ έντονο, έβγαλα κάτι σαν εσωτερικό έρπη στο στόμα, που ούτε οι γιατροί μπορούσαν να καταλάβουν τι ήταν. Υπήρχε αντίδραση στο σώμα μου από τη μεγάλη θλίψη. Ήταν ένα ψυχοσωματικό σύμπτωμα. Πολλοί μου είπαν «μπορείς να μη στενοχωριέσαι τόσο;». Αλλά δεν γινόταν. Όταν αντιδρά το σώμα, είναι καλό. Σου δίνει ένα μήνυμα, να αντιμετωπίσεις κάτι, όχι για να το ξεχάσεις, αλλά για να συνεχίσεις

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου