Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Κώστας Τσουρός: Η επιστροφή του Mega Καλημέρα και το νυφικό της Ελεονώρας Μελέτη

"Φτάνει η ώρα, θα μάθετε".

Ο Κώστας Τσουρός, λίγο πριν την πρεμιέρα του Mega Καλημέρα, μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και τον Πάνο Παπαδόπουλο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη που έχει συζητηθεί.

Ο Κώστας Τσουρός είπε για την εκπιομπή: «Ετοιμαζόμαστε, την Δευτέρα 5/9 βγαίνουμε, έχω ανυπομονησία. Πάντα υπάρχει άγχος όταν υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα, εμείς βέβαια την εκπομπή την έχουμε στήσει, την ξέρουμε, αλλά το άγχος πάντα υπάρχει. Σε όλα θα έχουμε αλλαγές, έχουμε και μπροστά μία αλλαγή, έφυγε η Φλορίντα και έρχεται η Άννα Ζηρδέλη. Έχουμε και καινούρια ομάδα από πίσω – έχουν μείνει πολλά περσινά παιδιά, αλλά έχουμε και καινούριους. Και γενικότερα θα έχουμε αλλαγές και νέες στήλες. Ο ανταγωνισμός δεν με αγχώνει, αλλά πάντα το παρατηρώ».

Σχετικά με την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram, στην οποία πόζαρε με νυφικό και συνόδευσε το στιγμιότυπο γράφοντας: «Φτάνει η ώρα», ο Κώστας Τσουρός είπε:

«Φτάνει η ώρα, θα μάθετε. Και εγώ όταν είδα την φωτογραφία της την ρώτησα αλλά δεν μπορώ να σας πω. Μπορεί μέχρι σήμερα να μην την αφορούσε ο θρησκευτικός γάμος, αλλά μπορεί να την αφορά τώρα ή να αφορά τον Θοδωρή».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου