Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Νέα ζωή πια για το Θύμιο Μπουγά: Θα ζει στο δικό του σπίτι στον Πύργο

Σύντομα θα ξεκινήσει και τις ιατρικές επεμβάσεις

Στο δικό του σπίτι στον Πύργο θα ζει πλέον ο Θύμιος Μπουγάς, μετά από την περιπέτεια που πέρασε αλλά και ένα μεγάλο διάστημα όντας άστεγος και μένοντας σε εγκαταλελειμμένα οικήματα ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και τις ιατρικές επεμβάσεις.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Το πρώτο βήμα για τη σταδιακή επανένταξη του Θύμιου στην κοινωνία πραγματοποιήθηκε, με τη συμβολή του εθελοντικού forum «Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος», των υπηρεσιών πρόνοιας του Δήμου Πύργου αλλά και μετά από πρωτοφανή ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των κατοίκων, που συνέδραμαν στο να καλυφθούν τα πρώτα έξοδά του.

Μεγάλη επίσης ήταν και η βοήθεια από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας που θα συμβάλλει μηνιαίως με ένα σημαντικό ποσό, καλύπτοντας ένα μέρος του ενοικίου για τα δύο τουλάχιστον χρόνια που ακολουθούν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι πολύπλοκες ιατρικές του επεμβάσεις του Θύμιου, οι οποίες θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.


Πλέον ο Θύμιος θα ξεκινήσει και τις ιατρικές επεμβάσεις με τη στήριξη πλήθους ανθρώπων, που στάθηκε και εξακολουθεί να στέκεται στο πλευρό του, στους οποίους ο ίδιος έστειλε ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου