Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Νίκος Βέρτης: «Οι κακόβουλοι πάντα θα υπάρχουν και παντού, να τους έχει ο Θεός καλά»

"Θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς καχυποψία. Να μην υποπτεύομαι ότι ο καθένας μπορεί να μου κάνει κακό" υπογραμμίζει ο Νίκος Βέρτης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε από καρδιάς στην αντιδικία που είχε πρόσφατα με πρώην συνεργάτη του, την δικαίωση που έλαβε από τον Άρειο Πάγο καθώς και τις πληγές που του άφησε η συγκεκριμένη ιστορία.

Πριν από λίγο καιρό δικαιώθηκες στον Άρειο Πάγο για την αντιδικία που είχες με πρώην συνεργάτη σου.

Αν αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια ήταν βιβλίο, πολλοί δεν θα πίστευαν ότι μπορεί να είναι αλήθεια αυτά που γράφει. Χρειάζεται πολλή υπομονή.

Στην αρχή, βέβαια, πολλοί άνθρωποι στα Μέσα πίστεψαν ότι όντως τον είχες αδικήσει αυτό τον άνθρωπο.

Θα σου πω ένα πράγμα. Αν πάω να κοιμηθώ νιώθοντας ότι έχω αδικήσει κάποιον, δεν θα ηρεμήσω αν δεν βρω τον αριθμό του για να τον καλέσω και να του ζητήσω «συγγνώμη».

Σε είχε πονέσει πολύ αυτή η ιστορία γιατί γνωρίζω ότι ήταν στο φιλικό σου περιβάλλον και αποδείχτηκε ότι δεν ήταν υπάλληλος σου.

Κάθε εμπόδιο για καλό. Κάποια προβλήματα που μας προκύπτουν μπορεί να τα φέρνει η τύχη ώστε να μας προφυλάξει από κάτι χειρότερο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο, πέραν του ότι έγινε από άνθρωπο που ευεργετήθηκε πολύ από εμένα καθώς άνηκε στο στενό φιλικό μου περιβάλλον, είναι πως δεν γνώριζα ότι ο προφορικός λόγος ενός ανθρώπου χωρίς καμία τεκμηρίωση μπορεί να ληφθεί υπόψη έναντι πολλών αποδεικτικών στοιχείων, σε τέτοιο βαθμό ώστε να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη. Ευτυχώς, αποκαταστάθηκε η αλήθεια και δικαιώθηκα σε αστικό και ποινικό επίπεδο. Θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να μείνει κάποιος απλήρωτος από μένα. Και αν πάθαινα κάτι ακόμη και δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε μια υποχρέωση, θα ήμουν κοντά σε αυτό τον άνθρωπο ώστε να παλεύω κάθε μέρα να ξεπληρώσω. Οι κακόβουλοι πάντα θα υπάρχουν και παντού. Να τους έχει ο Θεός καλά και να τους φωτίζει να βρουν τον σωστό δρόμο. Μετά θα δουν πόσο ευτυχισμένοι θα είναι και αυτοί!

Προσέχεις πλέον περισσότερο τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου;

Νομίζω πως όχι. Θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς καχυποψία. Να μην υποπτεύομαι ότι ο καθένας μπορεί να μου κάνει κακό. Δεν θέλω να φοβάμαι να δώσω την αγάπη μου σε όλους τους φίλους μου.

Φοβήθηκε ποτέ ότι δεν θα δικαωνόσουν στο τέλος;

Μέσα μου ήξερα πάντα ότι το καλό θα έρθει. Αλλιώς μπορεί να είχε αποφασίσει ο Θεός ότι έπρεπε να τιμωρηθώ για κάτι άλλο. Σίγουρα όμως όσο πιο κοντινό πρόσωπο σε βλάπτει τόσο πιο πολύ σε πονάει.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου