Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζει για Θέμη Αδαμαντίδη και Βαρβάρα Κίρκη

Δείτε όλα όσα αναφέρει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του.

Ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για την επανασύνδεση του Θέμη Αδαμαντίδη με τη Βαρβάρα Κίρκη μετά τις αλληλομηνύσεις και τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό και εκβιασμό και διέψευσε πως το δικαστήριο στις 4 Οκτωβρίου δεν θα γίνει.

Όλη η ανακοίνωση από τον Αλέξη Κούγια

Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε.

Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου