Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Περιστέρι: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό της 17χρονης Νικολέτας


Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 17χρονης κοπέλας από το Περιστέρι, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της την Δευτέρα το βράδυ με τις αρχές να «ξεσκονίζουν» το κινητό της τηλέφωνο και τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media.

Κλειδί για την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι είναι ο φίλος της, πακιστανικής καταγωγής, που αγνοείται από τη Δευτέρα.

Μάλιστα, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η κοπέλα να ζήτησε από τον άνδρα να χωρίσουν και αυτός να την έπνιξε…

Το σενάριο αυτό ενισχύεται αφενός από το γεγονός ότι ο άνδρας παραμένει άφαντος και αφετέρου από τις μαρτυρίες ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη Νικολέτα.

Αυτό μαρτυρούν και τα μηνύματα που φαίνεται να είχε δεχθεί στο κινητό της η 17χρονη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον άνδρα, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μάλιστα, τα μηνύματα φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Φίλοι και συγγενείς της κοπέλας καταθέτουν στην αστυνομία, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, πως ο άνδρας ζήλευε πολύ την έφηβη και την θεωρούσε «κτήμα» του.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε στο σημείο να πνίξει με τα ίδια του τα χέρια την έφηβη Νικολέτα. Η κοπέλα πάλευε να σωθεί για αρκετά λεπτά, ενώ οι αρχές έχουν συλλέξει γενετικό υλικό από τα νύχια της.

Η εφιαλτική ζωή της 17χρονης

Η Νικολέτα είχε έρθει μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια για μια καινούρια αρχή, αφού είχε πέσει θύμα παιδεραστών και στη συνέχεια δεχόταν άγριο bullying στο σχολείο.

Η οικογένεια αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερα να μετακομίσουν ώστε η ίδια και τα αδέρφια της να έχουν μια ευκαιρία για καλύτερη ζωή, χωρίς να γνωρίζουν πως όλα θα τελειώνουν για τη Νικολέτα το βράδυ της 1ης Αυγούστου.

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου