Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Βασίλης Μπισμπίκης: Η «Αντιγόνη» που πρωταγωνιστεί… η πιο πετυχημένη παράσταση της 10ετίας

Βασίλης Μπισμπίκης και Έλλη Τρίγγου έκαναν διπλό ιστορικό sold out στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου

Με μία ιστορική επιτυχία στέφθηκε η πολυαναμενόμενη «Αντιγόνη» του Cezaris Graužinis σε παραγωγή του Πολιτιστικού Οργανισμού «Λυκόφως» που πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Η πρωτοφανής προσέλευση του κοινού και τις 2 βραδιές οδήγησε σε διπλό sold out, αγγίζοντας τα 17.000 εισιτήρια και ξεπερνώντας τους 18.000 θεατές, ένα επίτευγμα που δεν έχει επαναληφθεί εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία στο Αργολικό Θέατρο.

Στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. διαδραματίστηκαν εντυπωσιακές εικόνες καθώς ένα από τα ομορφότερα θέατρα του κόσμου ήταν κατάμεστο, με το κοινό να καταχειροκροτεί τους πρωταγωνιστές της παράτασης.


Ο λόγος για τους Έλλη Τρίγγου, Βασίλη Μπισμπίκη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Δανάη Μιχαλάκη, Χρήστο Σαπουντζή, Κώστα Κορωναίο, Στρατή Χατζησταματίου, Μαρίνα Αργυρίδου, Edgen Lame, Γιάννη Μαστρογιάννη και Περικλή Σιούντα.


Μετά την διπλή αυτή παρουσίαση στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, η «Αντιγόνη» συνεχίζει την περιοδεία που πραγματοποιεί με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε αυτήν προστέθηκε και μια ακόμα μεγάλη παρουσίαση της παράστασης στο Ηρώδειο στις 26 Σεπτεμβρίου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου