Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Ζευγάρι με… σχεδόν μισό αιώνα διαφορά απαντά στους επικριτές του: Για κάποιους είναι ανάρμοστο, για εμάς σωστό

Αγαπιούνται και δεν τους νοιάζει τίποτα

Εκείνος είναι 27 και εκείνη 74 και είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Ο Devaughn Aubrey και η Kathi Jenkins συστήθηκαν ο ένας στον άλλο σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών για ενήλικες, υποστηρίζοντας και οι δύο ότι δεν έψαχναν για κάτι σοβαρό. Αντ’ αυτού βρήκαν την αγάπη.

Το ζευγάρι από το Τέξας που έχει σχεδόν μισό αιώνα διαφορά -για την ακρίβεια 47 χρόνια– άρχισε να βγαίνει το 2012 και τώρα είναι αρραβωνιασμένοι και σε λίγο σκοπεύουν να παντρευτούν. Δεν διστάζουν να μιλήσουν για την αγάπη που νιώθουν και στέκονται απέναντι στους επικριτές τους ζητώντας από τον καθένα να τολμήσει να αγαπήσει και να κάνει στη ζωή του αυτό που πραγματικά τον κάνει να χαμογελά.


H Kathi, που είναι συνταξιούχος, δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Έχει τέσσερα παιδιά, 13 εγγόνια, 36 δισέγγονα και ένα τρισέγγονο.

«Για μένα είναι τέλεια, έχει πείρα από τη ζωή και με διδάσκει πολλά. Δεν τσακωνόμαστε ποτέ, πάντα συζητάμε χωρίς εντάσεις και φωνές και την εμπιστεύομαι 100%. Ξέρει πώς να με κάνει να νιώθω καλύτερα όταν είμαι εξαγριωμένος και λυπημένος. Μου αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες, ακόμα και αν χρειάζονται ένα Π για να μετακινούνται. Ποτέ δεν με απασχόλησαν αυτά» λέει στο SWNS ο 27χρονος, όπως αναμεταδίδει η New York Post.

Εκείνη λέει ότι αυτή η σχέση είναι η καλύτερη και πιο ουσιαστική που έχει κάνει ποτέ της. «Κανείς δεν με έχει αγαπήσει πιο ολοκληρωτικά. Ο Devaughn είναι ευγενικός και υποστηρικτικός. Με θεωρεί όμορφη, ταλαντούχα και έξυπνη» λέει η 74χρονη.
Οι αντιδράσεις

Αυτή η αγάπη όμως ανεβαίνει τα δικά της εμπόδια. Γιατί μπορεί ο Devaughn και η Kathi να νιώθουν ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το περιβάλλον τους. Οι αντιδράσεις είναι πολλές για τις σχεδόν πέντε δεκαετίες που τους χωρίζουν. Μετά από καιρό, όμως, το αποδέχτηκαν και τώρα τους στηρίζουν ολοκληρωτικά.

«Είπα στη μητέρα μου για εκείνη όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε ραντεβού. Στην αρχή νόμιζε ότι της έκανα πλάκα για την ηλικία της, μέχρι τη στιγμή που γιορτάσαμε τα γενέθλιά μας μαζί και της έδειξα φωτογραφίες μας. Οι γονείς μου και τα αδέρφια μου ξέρουν ότι μου αρέσουν οι μεγάλες γυναίκες» λέει ο Devaughn. Ο 27χρονος, που δουλεύει στα Walmart, είχε παντρευτεί όταν ήταν 24 αλλά χώρισε λίγο πριν γνωρίσει την 74χρονη.

«Έχω φίλους στην ηλικία της Kathi. Κάποιοι ανησυχούν μήπως θέλω να κάνω παιδιά και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί θέλω να είμαι με κάποια τόσο μεγαλύτερή μου. Παρόλα αυτά παραμένουν υποστηρικτικοί. Εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας κάποιοι πιστεύουν ότι είναι πλούσια και εγώ τρέχω πίσω από τα λεφτά της, που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση» επισημαίνει.

Το ζευγάρι θέλει οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά να μην στιγματίζονται, η αγάπη απλά να είναι αγάπη και ενθαρρύνουν τους άλλους να αγκαλιάσουν τα συναισθήματά τους. «Αν αγαπάτε κάποιον μεγαλύτερο, προχωρήστε, κάντε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτή είναι η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ» είπε η Jenkins.

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους, άσχετα με το τι σκέφτονται ή αισθάνονται οι άλλοι, να είμαστε αυθόρμητοι», συμφωνεί ο Aubrey. «Κάποιοι άνθρωποι λένε ότι είναι ανάρμοστο, αλλά για εμάς είναι το σωστό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου