Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Μπέος για το ξύλο με μοτοσικλετιστή: Κακώς έγινε το περιστατικό, αλλά αν συμβεί ξανά έτσι θα αντιδράσω

«Δεν θα κριθώ από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια των Αθηνών»

Το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου στο οποίο παίζει ξύλο με έναν οδηγό μηχανής στην Αθήνα σχολίασε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι έτσι θα αντιδρούσε όποιος δεχόταν ύβρεις για την οικογένειά του και χαρακτήρισε τον εαυτό του «αυθόρμητο και ειλικρινή».

«Αντέδρασα όπως θα αντιδρούσε ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, να μην πω το 99%, να πω το 90% όταν σου βρίζουν τη μάνα, την οικογένεια και δέχεται ευθεία απειλή ο αδερφός σου, αντιδράς. Εγώ έτσι έχω μάθει. Είμαι αυθόρμητος, ειλικρινής και χωρίς ψέματα και υποκρισίες. Είμαι ένας άνθρωπος δυναμικός, ενεργός και αυτό έκανα» είπε.

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι αν δεχόταν ξανά ανάλογη επίθεση θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο. «Κακώς έγινε βέβαια το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά αν γίνει ξανά σήμερα, έτσι θα αντιδράσω. Εγώ δεν θα κριθώ από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια των Αθηνών ιδιαίτερα, που εξυπηρετούν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Εγώ κρίνονται και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών καθημερινά και αυτοί θα με κρίνουν» είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου