Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή έλυσαν την παρεξήγηση στον αέρα του Alpha

«Επειδή κι εγώ και η Σταματίνα είμαστε αυθόρμητες κι επειδή υπάρχει σεβασμός όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα είπαν σήμερα στον αέρα κι έλυσαν την όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί προ ημερών.

Η παρουσιάστρια του Happy Day εισέβαλε στο πλατό της «Super Κατερίνα» και μαζί με την Κατερίνα ξεκαθάρισαν τι συμβαίνει και πως όλα είναι καλά μεταξύ τους.

«Να λυθεί μια παρεξήγηση! Επειδή κι εγώ και η Σταματίνα είμαστε αυθόρμητες κι επειδή υπάρχει σεβασμός όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό. Σε καμία περίπτωση δεν μας είπε το κανάλι ότι υπάρχει θέμα. Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι “δεν ήθελα να στεναχωρηθείς”. Εντάξει, εγώ το πήρα λίγο αλλιώς, αλλά μιλήσαμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε από την πλευρά της: «Είμαστε άνθρωποι που όταν έχουμε μια παρεξήγηση, τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά.

Κι ακόμα κι αν κάποιες στιγμές μπορεί να έχει στεναχωρηθεί η μία από την άλλη χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε το τηλέφωνο κι έχουμε πολύ καλό κλίμα. Είμαστε εδώ και τα λύνουμε, είμαστε επαγγελματίες, μόνο αγαπημένες ξεκινάμε τη σεζόν».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου