Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Χρήστος Πολίτης: «Η πραγματικότητα που ζούμε είναι άθλια, δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά»

"Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα", σημειώνει ο Χρήστος Πολίτης.

Ο Χρήστος Πολίτης, μετά από 47 χρόνια αποχής του από τον κινηματογράφο, επιστρέφει για μία και μοναδική εμφάνιση στην ταινία Broadway.

Ο ίδιος βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας και τα φλας άστραψαν.

Με τις ερωτήσεις να πέφτουν βροχή από τους δημοσιογράφους, ο Χρήστος Πολίτης απάντησε σε όλα.

«Μετά από 47 χρόνια αποχής αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά, διότι μιλώντας μαζί του με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Ήταν μια ειδική επιστροφή, εκτιμώντας τον Χρήστο Μασσάλα.

Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», είπε ο Χρήστος Πολίτης.

«Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή την απρεπέστατη συμπεριφορά κακοποιητική συμπεριφορά, είμαι στο πλευρό τους, έχουν απόλυτα δίκιο, τις σέβομαι απόλυτα, είναι κυρίες. Όσο για τον άλλον που αποκαλείται βιαστής, αποδείχτηκε και στο δικαστήριο ότι είναι βιαστής, αλλά η δικαιοσύνη φαίνεται ότι είναι υπέρ των ισχυρών. Γι’ αυτό και τον άφησε αμολυτό έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πολίτης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου