Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Happy Day: «Υπήρξε αμφισβήτηση από την εκπομπή σας»

«Εμένα δεν με νοιάζει να με κανιβαλίσετε, αλλά τον άντρα μου δεν θέλω να τον αγγίζετε, είναι δικός μου», λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έριξε τη μπηχτή της για την πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Δεν με πειράζει να μου ζητήσει κάποιος να βγάλουμε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να με βγάζουν φωτογραφία χωρίς να το θέλω. Με έχετε κουράσει όλοι να με ρωτάτε συνέχεια γιατί δεν δείχνω τον άντρα μου. Άστο για το γάμο, ούτε να το συζητήσω δεν θέλω, αρνούμαι. Ο άντρας μου δεν είναι τσάντα για να τον δείχνω», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε στη συνέχεια για όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του άντρα της: «Υπήρξε ακόμα και αμφισβήτηση από τα media και στη δικιά σας την εκπομπή, εκεί στο παρεάκι. Μέχρι κι εσείς αναρωτιόσασταν αν υπάρχει. Εμένα δεν με νοιάζει να με κανιβαλίσετε, αλλά τον άντρα μου δεν θέλω να τον αγγίζετε, είναι δικός μου».

Στο Happy Day δεν απάντησαν για το συγκεκριμένη δήλωση για την αμφισβήτηση, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει απλά: «Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μάς έκαψε τον εγκέφαλο. Παντρεύτηκες να σου πούμε να ζήσεις; Δεν παντρεύτηκες;».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου