Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Ελίνα Παπίλα: Μετάνιωσε που υπέγραψε με το Star;

«Το κανάλι του Star ζήτησε το δίδυμο του ραδιοφώνου, το περιεχόμενο δεν μπορεί να μεταφερθεί στην τηλεόραση», λέει η Ελίνα Παπίλα.

Η Ελίνα Παπίλα μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη, όπου απάντησε για την περσινή της τηλεοπτική πορεία καθώς και το φετινό επαγγελματικό της βήμα στο ραδιόφωνο.

«H σεζόν με βρήκε ραδιοφωνικά, είναι η δεύτερη μου φύση. Στο ραδιόφωνο είμαι πολλά χρόνια, είναι σαν μην πέρασε μια μέρα. Στο ραδιόφωνο είναι σαν να μιλάω στο τηλέφωνο. Στην τηλεόραση ήθελα να προσαρμοστώ, δεν ήξερα να το κάνω. Θα ήταν δύσκολο να κάνω με τον Γιώργο Καρτελιά ραδιόφωνο, γιατί έχει δικό του.

Το κανάλι του Star ζήτησε το δίδυμο του ραδιοφώνου, το περιεχόμενο δεν μπορεί να μεταφερθεί στην τηλεόραση. Εγώ δεν μετάνιωσα, όπως είπε ο Γιώργος, που υπέγραψε. Είμαι πολύ χαρούμενη που το έζησα αυτό. Θα έχω να λέω ότι έκανα 1 χρόνο τηλεόραση», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

Για την νέα πρωινή εκπομπή του Star, με παρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, η Ελίνα Παπίλα ανέφερε σχετικά: «Γιατί να αλλάξει ο τίτλος της εκπομπής; θέλουν χρόνο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου