Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Γιάννης Μπέζος: «Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό άνοιγμα, έτσι ήταν και παλιά και είδαμε την κατάληξη»

«Δεν έχω κανένα απωθημένο, είμαι ευγνώμων και χορτασμένος», λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει, για το άνοιγμα της τηλεόρασης στη μυθοπλασία, αλλά και για τη νέα γενιά.

«Η δουλειά μου δεν είναι να κάθομαι, είναι να είμαι ενεργός. Θα παρουσιάσω μια μουσική εκπομπή αλλά όχι με την έννοια τη διασκεδαστική, θα είναι μια εκπομπή “δωματίου”. Η εκπομπή δεν χρειάζεται να είναι τόσο διασκεδαστική, να μη μένουμε στα ίδια και τα ίδια. Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να μην είμαι φέτος σε σειρά, δεν χρειάζεται να είμαστε κάθε χρόνο.

Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό “άνοιγμα” και παλιά έτσι ήταν και είδαμε την κατάληξη. Η ποσότητα δεν σημαίνει ότι είναι και καλά. Δεν είμαι θετικός σε ένα σίκουελ. Δεν έχω κανένα απωθημένο, είμαι ευγνώμων και χορτασμένος. Όσοι δεν έχουν ενδιαφέρον από τη νέα γενιά θα τους ξεχάσουμε, όσοι έχουν θα παραμείνουν. Δεν εισέρχεται κανείς στην υποκριτική, κάνουν ότι εισέρχονται», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Γιάννης Μπέζος είπε στη συνέχεια: «Δεν συμβουλεύω κανέναν ποτέ, δεν τις ακούει κανείς τις συμβουλές. Δεν έχω στερηθεί κάτι, τα έχω ζήσει όλα. Μόνο ο εαυτός μας, μας εμποδίζει να συνδυάσουμε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας και όχι η δουλειά μας. Δεν ζηλεύω ούτε με την καλή, ούτε με την κακή έννοια. Έχουν γίνει απόπειρες καλές αλλά και ανοησίες».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου