Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Αμούτζας: Γι’ αυτόν το ρόλο πέρασε κάστινγκ στις Άγριες Μέλισσες

«Δυσκολεύτηκα λίγο, ήταν άγνωστο το κείμενο, πολλές σκηνές μαζί και ήταν μέτριο το αποτέλεσμα», λέει ο Γιώργος Αμούτζας.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Μιχάλη Ροδόπουλο έδωσε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως ο ρόλος για τον οποίο είχε κάνει κάστινγκ στις Άγριες Μέλισσες ήταν ο Μπάμπης, ο γιος του Κυριάκου.

Έχεις πει ότι έχεις δυσλεξία;

Ναι, από μικρός. Κάπως στην αρχή. Αλλά πλέον δεν ξέρω. Τι να σου πω; Το μόνο ότι είμαι κακός στην ορθογραφία. Δηλαδή ίσως να ήταν πιο δύσκολο στην αρχή να αποστηθίσω κείμενα, αλλά δεν είναι πια, το δούλεψα πάρα πολύ. Κάνω καθημερινή σειρά σχεδόν δύο χρόνια πλέον. Είμαστε φωτοτυπικό μηχάνημα. Παίρνεις τη σκηνή, κάνεις ένα γρήγορο διάβασμα στο κείμενο και λες «εντάξει, έτοιμος είμαι, πάμε».

Είχα χάσει ένα ρόλο στις Άγριες Μέλισσες. Δυσκολεύτηκα λίγο, ήταν άγνωστο το κείμενο, πολλές σκηνές μαζί και ήταν μέτριο το αποτέλεσμα. Ήταν για τον ρόλο του γιου του κλαριτζή του Βαμβακά, τον Μπάμπη που τα είχε με την Ασημίνα λίγο στη αρχή. Τον πήρε τελικά ο Γιάννης Βασιλώττος.

Είσαι ανταγωνιστικός γενικά;

Στη ζωή πολύ. Στο επάγγελμά μου δεν είμαι. Εκεί πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός σε πάει πολύ πίσω, σου κάνει μεγάλο κακό, σε βγάζει από την αναζήτηση του πραγματικού στόχου και χάνεις πολύ έδαφος.

Αλλά στην τελική είναι ομαδικό άθλημα η υποκριτική.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου