Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Η Aντριάνα Παρασκευοπούλου εξομολογείται για το διαζύγιό της

«Δεν με φλερτάρουν ποτέ οι άντρες, δεν μου μιλάνε, δεν με προσεγγίζουν», λέει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε για τα επαγγελματικά της, τα παιδιά της, το διαζύγιό της, ενώ τόνισε πως οι άντρες δεν την φλερτάρουν.

«Φέτος θα είναι η χρονιά της ανατροπής. Κάνω πρεμιέρα και στο ενδυματολογικό κομμάτι. Έχω διπλό ρόλο στην ΕΡΤ. Είμαι επικεφαλής της υποδιεύθυνσης των ενημερωτικών εκπομπών, εκτός από παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Είμαι ειδησάκιας, όλη μέρα είμαι με ειδήσεις», είπε αρχικά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Για το διαζύγιό της από τον Νίκο Μπουντούρη, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου είπε: «Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για κάτι άλλο. Ότι είναι να σου φέρει η ζωή, στο φέρνει. Έχω πίστη στη ζωή, έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Δεν με φλερτάρουν ποτέ οι άντρες, δεν μου μιλάνε, δεν με προσεγγίζουν. Δεν προλαβαίνω να προσέχω την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν βάφομαι ποτέ στην προσωπική μου ζωή. Το μισθολόγιο στη δημόσια τηλεόραση είναι πολύ συγκεκριμένο, 1.000 – 1.500 ευρώ. Αισθάνομαι ότι η καρέκλα του παρουσιαστή ειδήσεων είναι αδικημένη».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου