Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Η Χριστιάνα Μπέτα για τον Πέτρο Ιακωβίδη: «Δεν θα μπορούσα να τον δω με διαφορετικό τρόπο»

«Εννοείται ότι ακούω Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ζωγραφίζω», είπε η Χριστιάνα Μπέτα.

Συνέντευξη στο «Happy Day» έδωσε η Χριστιάνα Μπέτα. Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου μίλησε για το πάθος της με τη ζωγραφική, τη δικηγορία, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι φίλος της και δεν μπορεί να τον δει με διαφορετικό τρόπο.

«Στη ζωγραφική εμπνέομαι από τα πάντα, από την οικογένειά μου, από ανθρώπους, από τη μουσική. Είμαι καλλιτέχνης στην ψυχή και δικηγόρος σε πολλά άλλα κομμάτια της προσωπικότητάς μου. Πάντα ζωγράφιζα, επαγγελματικά το κάνω δύο χρόνια. Είμαι ευγνώμων για τη φιλοξενία από τη δημοτική πινακοθήκη της Μυκόνου.

Αρέσουν πολύ στη μαμά μου οι πίνακές μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και για τους δυο γονείς μου, για τη σχέση τους. Δεν θα με πείραζε να παντρευόταν ξανά η μαμά μου. Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Εννοείται ότι ακούω Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ζωγραφίζω», είπε αρχικά η Χριστιάνα Μπέτα.

Δειτε το βιντεο εδω

Η Χριστιάνα Μπέτα είπε στη συνέχεια: «Αγαπώ πολύ τον Αντρέα Φουστάνο, μεγάλωσα μαζί του, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι φίλος μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον δω με διαφορετικό τρόπο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου