Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συγκινήθηκε στον αέρα: «Πόσο δύσκολο είναι να με πάρεις ένα τηλέφωνο; Δεν φοβήθηκα»

Αισθάνομαι δικαιωμένη και χαρούμενη γιατί είναι πράγματα πάρα πολύ απλά και σκέφτομαι πόσες γυναίκες 

"Αισθάνομαι δικαιωμένη και χαρούμενη γιατί είναι πράγματα πάρα πολύ απλά και σκέφτομαι πόσες γυναίκες περνάνε πάρα πολύ δύσκολα και μένουν μόνες τους και φοβούνται να διεκδικήσουν τα πράγματά τους", λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης και είχε να πει πολλά. Η παρουσιάστρια και γνωστό μοντέλο απάντησε για για τη δικαστική εμπλοκή της στη διαμάχη που είχαν η Έλενα Χριστοπούλου και ο Πάνος Καλλίτσης. Η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα φορτισμένη κατά τη διάρκεια της περιγραφής της…

«Ήταν ένας χωρισμός ενός ζευγαριού. Από εκεί και πέρα ήταν κάποια πράγματα που έπρεπε να απαντηθούν από μάρτυρες και ήταν η δική μας πλευρά και η απέναντι πλευρά. Εμείς είπαμε την αλήθεια και όσα γνωρίζαμε και το δικαστήριο αποφάσισε ξεκάθαρα ότι λέμε την αλήθεια.

Το πως το βίωσα έχει να κάνει με αυτά που είπαμε και στην αρχή. Υπήρχαν πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση, πολλές αναφορές, εξώφυλλα, δύσκολα πράγματα που δεν σχολιάσαμε ποτέ, που δεν μπήκαμε σε καμία διαδικασία να το κάνουμε αυτό. Προφανώς και έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμέναμε το καλό αποτέλεσμα. Από την άλλη, όταν συμβαίνει κάτι τόσο δυνατό και το παρουσιάζεις τόσο άσχημα, πόσο δύσκολο είναι να με πάρεις ένα τηλέφωνο και να μου ζητήσεις τη δική μου πλευρά;», αναρωτήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Αισθάνομαι δικαιωμένη και χαρούμενη γιατί είναι πράγματα πάρα πολύ απλά και σκέφτομαι πόσες γυναίκες περνάνε πάρα πολύ δύσκολα και μένουν μόνες τους και φοβούνται να διεκδικήσουν τα πράγματά τους. όχι κάποιο ψέμα και θέλουν τη στήριξη από τους φίλους τους και δεν μπορούν να το κάνουν γιατί φοβούνται, γιατί δεν έχουν χρήματα, γιατί δεν ξέρουν. Εγώ είμαι μια γυναίκα που δεν φοβήθηκα», κατέληξε συγκινημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου