Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Η Κατερίνα Γερονικολού για τη συνεργασία Τσιμιτσέλη – Λασκαράκη στη νέα σειρά του Mega

«Δεν συζητήσαμε κάτι, είναι μες τη ζωή του η πρώην γυναίκα του γιατί έχουν μαζί ένα παιδάκι», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και τη συνεργασία του με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

«Η σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” είναι ένας ύμνος στη ζωή. Όλοι με ρωτάνε τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά δεν λέω ποτέ. Δεν είμαι αρρωστοφοβική, αλλά μετά τον κορονοϊό, όταν θέλουν να με φιλήσουν, πάω να τραβηχτώ στην αρχή.

Σαν ζευγάρι με τον Γιάννη δρούμε σύμφωνα με τη στιγμή. Δεν μας ταιριάζει να κάνουμε μαζί εκπομπή γιατί μπροστά από τις κάμερες μαζί είμαστε λίγο αμήχανοι. Τα πάντα στη ζωή είναι εφήμερα και ζούμε το σήμερα», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Όσον αφορά τη συνεργασία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», η Κατερίνα Γερονικολού απάντησε: «Ο Γιάννης με τη Βάσω έχουν ένα παιδί και το μεγαλώνουν μαζί. Δηλαδή, θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερη επαφή και η συνεργασία σε κάτι τέτοιο παρά σε μια σειρά. 

Δειτε το βιντεο εδω

Οπότε, θεωρώ δεδομένο ότι οφείλουν να έχουν καλή σχέση και συνεργασία και απλά τώρα προέκυψε και κάτι επαγγελματικό. Δεν συζητήσαμε κάτι, είναι μες τη ζωή του η πρώην γυναίκα του γιατί έχουν μαζί ένα παιδάκι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου