Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Η Βάσω Λασκαράκη για τη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Δεν έχω σκεφτεί για το αν μπορεί να συναντηθούμε ξανά τηλεοπτικά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Βάσω Λασκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» στο Mega, την κόρη της, αλλά και την επαγγελματική συνύπαρξή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Το “Μαίρη Μαίρη, Μαίρη” στο MEGA είναι μια πολύ ωραία κωμωδία με 3 διαφορετικές γυναίκες. Απείχα για ένα διάστημα, το είχα ανάγκη, ήταν μια ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με το παιδί μου και να ζήσω τον άνδρα μου. Ήταν παράξενο το καλοκαίρι, περάσαμε κορωνοϊό, περάσαμε γαστρεντερίτιδα, είχαμε συμπτώματα long covid», ανέφερε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Για την κόρη της που είναι στην εφηβεία, η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου, είναι ένα πολύ ωραίο τυπάκι. Με ανησυχεί πάρα πολύ τώρα στην εφηβεία το συναισθηματικό της και η ψυχολογία της, να είναι καλά και προστατευμένη. Κάνει πράγματα η κόρη μου που λες “ωχ μας έρχεται η υποκριτική”, εγώ μέσα μου λέω, ας κάνει και κάτι άλλο».

Κλείνοντας, η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα παίζει στο “Μαίρη Μαίρη, Μαίρη” με τη Νίκη Λάμη. Τηλεοπτικά έχουμε να συναντηθούμε από την Πολυκατοικία. Δεν έχω σκεφτεί για το αν μπορεί να συναντηθούμε ξανά τηλεοπτικά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Του ταιριάζει αυτός ο ρόλος, το είχαν δει ο Μιχάλης και ο Θανάσης».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου