Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Μάρθα Καραγιάννη: Εκνευρισμός Λιάγκα με Κουτσελίνη την ώρα της κηδείας – Διέκοψε τη σύνδεση

"Είναι κοινές δηλώσεις και δεν πρέπει να λέμε η μία εκπομπή η άλλη. Είναι πολύ μικρό να λέμε στην εκπομπή του Λιάγκα, στην εκπομπή της..."

Απρόσμενη τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε στον αέρα, την ώρα της κηδείας της Μάρθας Καραγιάννη στο Α΄ Νεκροταφείο, ανάμεσα στις εκπομπές του Γιώργου Λιάγκα και της Ζήνας Κουτσελίνη.

Αφορμή στάθηκαν οι επαναλαμβανόμενες αναφορές της Κατερίνας Σουλιώτη στην εκπομπή του Star, την ώρα των κοινών δηλώσεων που γινόντουσαν σε όλα τα κανάλια.

«Είμαστε ζωντανά συνάδελφοι. Καλό μεσημέρι Ζήνα κυρίες και κύριοι, βρισκόμαστε με την Ζωζώ Σαπουντζάκη…», ακούστηκε να λέει αρχικά η δημοσιογράφος, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει από το στούντιο: «Καταλαβαίνουμε ότι είναι όλες οι εκπομπές εκεί τώρα».

«Είχαμε και ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο στην εκπομπή από την γιορτή της που τραγουδήσατε, χορέψατε…», συνέχισε η Κατερίνα Σουλιώτη, ενώ η Ζωζώ Σαπουντζάκη συνέχιζε τις δηλώσεις σε όλα τα μικρόφωνα των καναλιών.

Λίγα λεπτά αργότερα, την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Μάκης Δελαπόρτας, η Κατερίνα Σουλιώτη επανήλθε και πάλι λέγοντας: «Τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί, είχε απομακρυνθεί. Μια φορά είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή μας και στην κ. Κουτσελίνη».

Αυτό φαίνεται πως στάθηκε ικανό να ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος διέκοψε τη σύνδεση και είπε στον αέρα τα εξής:

«Επιτρέψτε μου να πω κάτι με πολύ μεγάλη αγάπη, ως άνθρωπος που κάνω τηλεόραση κοντά στα 30 χρόνια. Σε τέτοιες στιγμές -και το λέω με αγάπη, δεν είναι μομφή σε κανέναν- όταν σεβόμαστε όλοι τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει χαθεί που όλοι έχουμε κάνει συνεντεύξεις, δεν κοιτάμε ποιος έχει κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία και σε ποια εκπομπή μίλησε τελευταία και σε ποια εκπομπή μίλησε πρώτη. Είναι κοινές δηλώσεις και δεν πρέπει να λέμε η μία εκπομπή η άλλη.

Είναι πολύ μικρό να λέμε στην εκπομπή του Λιάγκα, στην εκπομπή της… Δεν είναι ωραίο. Μην το λέτε. Δεν είναι ποιος θα κάνει αύριο 1% παραπάνω. Βλέπετε, όλοι στο ίδιο ζουμί βράζουμε, μέχρι στιγμής ο κόσμος δεν βλέπει κανέναν. Εδώ σεβόμαστε έναν άνθρωπο, δεν κάνουμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου. Με αγάπη το λέω, αλλά δεν έγινε μία φορά. Και δεν είναι μομφή προς κανέναν, τους εκτιμώ όλους βαθύτατα και το έχω αποδείξει 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση. Συγγνώμη, αλλά…».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου