Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Μάρθα Καραγιάννη: Καθηλώνει η Μαίρη Χρονοπούλου – «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ»

"Η Μάρθα Καραγιάννη δεν ήταν κολλητή μου, αλλά είχαμε αδελφικές σχέσεις"

Σε μεγάλη στεναχώρια βύθισε η είδηση πως η Μάρθα Καραγιάννη δεν βρίσκεται πια στη ζωή τόσο τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Ανάμεσα τους, η έτερη μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου που ενημερώθηκε για το απρόσμενη φευγιό της συναδέλφου της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, η Μαίρη Χρονοπούλου προχώρησε σε μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση όπου συνόδευσαν τις εικόνες με την Μάρθα Καραγιάννη δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη.

Τότε, λοιπόν, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε εξομολογηθεί πως «δεν ήταν κολλητή μου, αλλά είχαμε αδελφικές σχέσεις. Ήταν από τις ελαχιστότατες συναδέλφους που με επισκεπτόταν στο νοσοκομείο, τόσα χρόνια που ήμουν άρρωστη. Αυτή και η Μπεάτα Ασημακοπούλου. Δεν ήταν καμία τους κολλητή μου. Με την Μπεάτα μάλιστα είχαμε να συναντηθούμε 40 χρόνια! Μετά από τρεις μήνες έφυγε από καρκίνο! Είμαι κουρέλι. Τόσοι θάνατοι, σε δυο ημέρες μέσα. Αισθάνομαι ότι ακολουθώ… Και όλοι σχεδόν μικρότεροι μου».

«Αυτό το διήμερο ήταν ένα Άουσβιτς καλλιτεχνικό. Τέτοιο μαζικό θανατικό, είναι απλά απίστευτο. Ψάχνοντας γύρω μου σκηνοθέτες, ηθοποιούς, χορογράφους, βλέπω μια απέραντη ερημιά. Ενα καθολικό, καλλιτεχνικό μακελειό. Απλά, δεν το αντέχω. Δεν αντιμετωπίζεται εύκολα αυτή η σφαγή»

«Με την Μάρθα παίξαμε, μαζί, μόνο στα μιούζικαλ. Την θυμάμαι συνεχώς μέσα σε μια δίαιτα, για να βάζει μπικινακια (όλοι της ζητούσαν να εμφανίζεται με μαγιό) και βλαστημούσε την ώρα και την στιγμή. Πρόσεχε πολύ την σιλουέτα της… Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ποδοσφαιρική περιγραφή που έκανε, για τον αγαπημένο της Κώστα Βουτσά (στον ρολο του ποδοσφαιριστή Μασούρου, στην ταινια «Μια κυρια στα μπουζούκια»). Ήταν ανυπέρβλητη εκεί! Μαρθουλα, γλυκό μου κορίτσι, να είναι το ταξίδι σου ήρεμο. Έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε…» καταλήγει η Μαίρη Χρονοπούλου στη συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου