Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Λεωνίδας Κακούρης για το ρόλο του στη σειρά Μαύρο Ρόδο

«Είναι μια ωραία ιστορία ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους», λέει ο Λεωνίδας Κακούρης για το Μαύρο Ρόδο.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ρόλο του στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο».

«Όταν χρειαστεί για κάποιον ρόλο, κάνω αλλαγές στην εμφάνισή μου. Είναι αναζωογονητικό για έναν ηθοποιό.

Από μικρός άρχισα να ασχολούμαι με το θέατρο. Γράφαμε κείμενα και κάναμε stand up σε μπαράκια. Η αμοιβή κάλυπτε τους καφέδες της εβδομάδας», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο Λεωνίδας Κακούρης είπε στη συνέχεια: «Ο Θέμης Καστρυνός είναι ο σκοτεινός ήρωας που υποδύομαι στη νέα σειρά του MEGA “Μαύρο Ρόδο”. Είναι μια ωραία ιστορία ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους, από τη μια της θρησκείας και του θείου και από την άλλη της νύχτας και της παραβατικότητας».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο Λεωνίδας Κακούρης είπε: «Το να γίνει κανείς γονιός είναι ίσως η πιο σημαντική απόφαση που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος. Να φέρει την καρδιά που θα χτυπά έξω από το σώμα του.

Δεν είμαι από τους γονείς που φωνάζουν στα παιδιά τους. Προσπαθώ να πηγαίνω πίσω και να θυμάμαι πώς ήμουν και εγώ σε αυτήν την ηλικία. Τα παιδιά μου καμιά φορά έχουν ένα μικρό παράπονο όταν δουλεύω πολύ, γιατί τους λείπω. Όταν υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου