Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Πέτρος Ιακωβίδης: «Με πήρε κλαίγοντας η μητέρα μου όταν είδε το όνομά μου δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου»

«Είναι πολύ όμορφο να ανοίγεις ένα ραδιόφωνο και να ακούς τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδούν τραγούδια σου», λέει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά.

Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε ότι αποτελεί ολοκλήρωση για έναν καλλιτέχνη η παρουσία του ως πρώτο όνομα σε ένα σχήμα.

«Η ολοκλήρωση ενός καλλιτέχνη είναι κάποια στιγμή να ηγηθεί σχήματος. Η ολοκλήρωση ενός καλλιτέχνη είναι να βλέπεις την αγάπη του κόσμου, γιατί μέσα από τα τραγούδια σου σε μαθαίνουν. Από μικρός μου άρεσε να τραγουδάω και στο σπίτι έπαιρνα μια κιθάρα και έπαιζα για φίλους και συγγενείς. Είναι πολύ όμορφο να ανοίγεις ένα ραδιόφωνο και να ακούς τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδούν τραγούδια σου.

Μια μέρα με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και έκλαιγε, γιατί είδε το όνομα μου δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και συγκινήθηκε. Είναι πολύ μεγάλο μια μεγάλη τραγουδίστρια να σε εμπιστεύεται. Τις αποφάσεις μου τις μοιράζομαι με τους στενούς μου συνεργάτες, αλλά σίγουρα και με τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και την αδερφή μου», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αναφέρθηκε επίσης στον αθλητισμό και στις θαυμάστριές του: «Η γυμναστική και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο ήταν η δεύτερη πολύ μεγάλη μου αγάπη. Ήμουν συνέχεια μέσα στα γήπεδα και έτρεχα και μου αρέσει αυτή η ζωή. Με τις θαυμάστριες τα πάω μια χαρά και απαντάω στα μηνύματά τους. Θα ήθελα να γράψω στον Νίκο Βέρτη και στο Νίκο Οικονομόπουλο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου