Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Τάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: «Μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία»

«Όταν έχεις κάνει έναν αγώνα 50 ετών και ακούς “ας αρχίσουμε με αυτό που ξεκινήσατε, το Love Sorry” κάτι παθαίνεις», λέει ο Τάσος Χαλκιάς.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για την αποχή του από την τηλεόραση, την παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου και τη δήλωσή του για τον χριστιανισμό που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Δεν είναι απολυτά δίκη μου επιλογή η αποχή από τις σειρές. Δεν υπήρχε ίσως η ανάγκη να επενδύσουν πάνω μου», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Για το περιστατικό με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Δεν έχασα καθόλου την ψυχραιμία μου, μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία. Εκείνο που με ενόχλησε δεν ήταν, όπως ειπώθηκε, η αναμονή, αν και ξεπέρασε κατά πολύ τα 35 λεπτά.

Όταν έχεις κάνει έναν αγώνα 50 ετών και ακούς “ας αρχίσουμε με αυτό που ξεκινήσατε, το Love Sorry” κάτι παθαίνεις. Το Love Sorry το έκανα έχοντας ήδη 20 χρόνια πορείας στον χώρο. Άρα δεν γνωρίζεις ποιος είναι απέναντί σου».

Αναφερόμενος στην καριέρα του, ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε: «Πριν το Love Sorry είχα συνεργαστεί ξανά με την Ελένη Μαβίλη στο Χαϊ Ροκ. Είχε όλες τις προδιαγραφές να κάνει επιτυχία. Ήθελα και μπόρεσα να αποδώσω τα χαρακτηριστικά του λαϊκού ηρώα όπως ήταν ο Σάκης ο υδραυλικός.

Το “Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη” ήταν φράση της Ελένης Μαβίλη η οποία στο στόμα το δικό μου έγινε δίκη μου. Τριάντα χρονιά μετά ο κόσμος ακόμη με σταμάτα στον δρόμο και μου λέει “γεια σου ρε Σάκη”».

Για το πρόβλημα της υγείας που πέρασε, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε: «Δε με άλλαξε ιδιαίτερα η περιπέτεια υγείας που πέρασα. Το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί και δε θα αποκατασταθεί ποτέ γιατί ήταν λάθος των γιατρών. Έχω μία δυσκινησία και έναν διαφορετικό τρόπο βαδίσματος πλέον».

Δειτε το βιντεο εδω

Για την πίστη στον Θεό είπε: «Μέσα στον χριστιανισμό σέβομαι απολυτά ένα πρόσωπο, τη Θεοτόκο. Ο ίδιος ο χριστιανισμός δεν επιτρέπει στη γυναίκα να μπει μέσα στο ιερό, ούτε καν στο άβατο του Αγίου Όρους. Γιατί; Αρνείται η πίστη αυτή τον ίδιο τον άνθρωπο που έφτιαξε ο Θεός».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου