Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Τόνυ Δημητρίου: «Έφυγα από δουλειά γιατί θα έφερναν έναν που βγήκε από μια τρασίλα ριάλιτι»

«Εγώ δεν θα έμπαινα σε ένα χειρουργείο να βοηθήσω τον χειρουργό», λέει ο Τόνυ Δημητρίου.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» έδωσε συνέντευξη ο Τόνυ Δημητρίου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στη σειρά Τρία Μίλια, τα παιδιά του, αλλά και τις φορές που έχει φύγει από δουλειές.

«O Τίμος είναι ένας άνθρωπος που θυμίζει πολύ άτομα που ασχολούνται με την πολιτική, που είναι μπλεγμένοι σε πάρα πολλά και καλά και κακά… Ο Τίμος στη νέα σεζόν είναι σε άμυνα. Προκύπτουν διάφορα εναντίον του που δεν ισχύουν! Είναι μια σειρά που αγαπήσαμε όλοι από τα πρώτα γυρίσματα», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου για το ρόλο του στη σειρά Τρία Μίλια.

Ο Τόνυ Δημητρίου είπε στη συνέχεια: «Έχω δουλέψει τσάμπα. Βοηθάω τους νέους ανθρώπους, αλλά όχι παραγωγούς πετυχημένων σειρών. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν σε ένα υπέροχο περιβάλλον με τη μητέρα τους και τον υπέροχο σύζυγό της που τα αγαπάει και τα φροντίζει, είμαι ευγνώμων. Έχω απιστήσει πολλές φορές και… με έχω συγχωρέσει. Κάθε φορά με συγχωρούσα. Έχω συγχωρήσει απιστία, όλα μπορεί να συμβούν σε όλους».

Κλείνοντας, ο Τόνυ Δημητρίου ανέφερε: «Έχω φύγει από δουλειά, ενώ είχα κάνει μια συμφωνία ήρθαν και μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξει η συμφωνία γιατί τα χρήματα που θα παίρνουν δεν είναι τόσα. Και μόλις έμαθα ότι μου έλεγαν ψέματα, τους είπα “ευχαριστώ πολύ, δεν είναι θέμα οικονομικό, αλλά ότι πήγατε να με εξαπατήσετε. Καλή επιτυχία και γεια σας”.

Ο χώρος του θεάτρου έχει πρόβλημα με το στομάχι του και ξερνάει τέτοια παραδείγματα. Η τηλεόραση είναι κάτι πιο απλό. Εγώ δεν θα έμπαινα σε ένα χειρουργείο να βοηθήσω τον χειρουργό. Κάποιοι άλλοι θα έμπαιναν. Έχω αρνηθεί ρόλο γιατί ήθελαν να φέρουν να φέρουν να παίξει μαζί μου έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τη δουλειά και είχε βγει από μια τρασίλα ριάλιτι και έφυγα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου