Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Βάσω Κολλιδά: «Οι γυναικείες φιλίες κρατάνε όταν δεν έχεις κόμπλεξ»

Όσα εξομολογήθηκαν Βάσω Κολλιδά και Νεσχάν Μουλαζίμ στην "Ελένη".

Μια εφ’ όλης της ύλης, κοινή συνέντευξη παραχώρησαν η Βάσω Κολλιδά και η Νεσχάν Μουλαζίμ στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου στο Μεγάλο Κανάλι.

Μέσα σε όλα, οι δυο καλλονές φίλες μίλησαν με χαμόγελο για την μέρα του γάμου με τους συντρόφους τους και την μεταξύ τους σχέση.

Ειδικότερα, η Βάσω Κολλιδά εξήγησε αρχικά πως «κρατά πολλά χρονιά η σχέση μας. Όταν ξεκινούσα είχα πάει στα καλλιστεία και η Νεσχάν με ξεχώρισε και με πήρε στο πρακτορείο της. Επειδή ήμασταν συγκεκριμένα τα κορίτσια που δουλεύαμε, συναντιόμασταν συνέχεια και κάναμε παρέα. Νομίζω ότι οι γυναικείες φιλίες κρατάνε όταν δεν έχεις κόμπλεξ. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια χαθήκαμε κάποιες φορές. Τα έφερε η ζωή, οι άντρες μας να είναι φίλοι, και ξαναβρεθήκαμε».

Η Βάσω Κολλιδά μίλησε ακόμα για τον γάμο της Νεσχάν Μουλαζίμ. «Μου ζήτησε κρυφά ο Στέλιος να πάω να αγοράσω λουλούδια για να κάνει πρόταση γάμου στη Νεσχάν. Η Νεσχάν ήθελε να κάνει οικογένεια, ενώ εγώ ήμουν κοσμάρα. Έκατσε ανάποδα το σκηνικό».

«Την ημέρα του γάμου, βρέθηκε μια νταλίκα στα στενά της Μυκόνου και μας έκλεισε τον δρόμο την ώρα που πηγαίναμε στο δημαρχείο. Ο γαμπρός δεν άντεξε και είπε στον οδηγό, τράβα την νταλίκα γιατί πρέπει να παντρευτώ». πρόσθεσε, με τη σειρά της, η γοητευτική επιχειρηματίας.

Δειτε το βιντεο εδω

«Εγώ τα έχω πολύ ωραία στο μυαλό μου. Τα θυμάμαι, τα συζητάμε πάρα πολλές φορές που βρισκόμαστε και με άλλα κορίτσια. Επειδή είναι μικρή η Αθήνα και όλοι λίγο ή πολύ γνωρίζονταν, έπαιρνες κάποιον και του έλεγες να πας λίγο πιο μετά. Έξω όμως αυτό δεν γινόταν! Είχες μια λίστα με τα κάστινγκ, ξύπναγες το πρωί και έπρεπε να πας σε δέκα σημεία στο Λονδίνο και το Μιλάνο» συμπλήρωσε ακόμα η Βάσω Κολλιδά στο μαγκαζίνο του MEGA.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου