Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Επιτέθηκα στον πατέρα μου και δεν πρόλαβα να του ζητήσω συγγνώμη»

Όσα ανέφερε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στον Γιάννη Βίτσα με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ1, Φλόγα και Άνεμος.

Ο ηθοποιός μίλησε και για το γεγονός πως δεν πρόλαβε να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα του.

Σίγουρα άγγιξε και τους τηλεθεατές, που, από την προβολή του πρώτου κιόλας επεισοδίου, αναφέρθηκαν με διθυραμβικά σχόλια στη σειρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι θα είναι μια σειρά με αισθητική, μια λέξη που εμένα μου αρέσει πολύ. Δεν ξέρω τι πουλάει και τι όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Προσωπικά με τιμά όταν κάποιος μου λέει ότι με είδε και με θυμάται στην «Αίθουσα του θρόνου». Εύχομαι κι αυτή η δουλειά να μείνει στο χρόνο ως μια πολύ καλή σειρά κι αφορμή να γνωρίσουμε κομμάτια της ιστορίας, να μάθουμε τι έκανε εκείνος ο άνθρωπος για αυτόν τον τόπο. Να μάθουμε δηλαδή ότι έφτιαξε 3.500 σχολεία, εθνικό θέατρο και μουσεία.

Μιλήσατε πριν για πολιτικές καταβολές.

Προερχόμουν από ένα συντηρητικό περιβάλλον. Ο Ανδρέας τότε άγγιξε τη ψυχούλα μου! Είχα ανάγκη αυτήν τη φωνή, αυτήν την ορμή, αυτό το πάθος. Οι νέοι έχουν την ανάγκη να κάνουν την επανάστασή τους, να αμφισβητήσουν.

Αυτό σημαίνει ότι κάνατε κι εσείς τη δική σας επανάσταση;

Ναι. Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή επιτέθηκα στον πατέρα μου επειδή ήταν αριστερός -και δεν πρόλαβα να του ζητήσω συγγνώμη. Εγώ και στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, κατά τα οποία ήμουν 10 χρονών, αφουγκραζόμουν άλλα πράγματα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου