Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Γιάννης Ζουγανέλης για Ελεωνόρα Ζουγανέλη – «Δεν με αγγίζουν τα δημοσιεύματα»

"Κι εγώ πολλές φορές παρορμητικά έχω κάνει κάποια λάθη, όταν ακούω να λέγονται ανούσια πράγματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση, λίγο με απασχολεί" ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για την προσωπική ζωή της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

«Δεν με αφορούν καθόλου. Το παιδί μας είναι στοιχείο του αίματός μας και της ψυχικής μας υπόστασης. Τα δημοσιεύματα που αφορούν gossip θέματα, δεν με αγγίζουν και το λέω με όλη μου την καρδιά. Ποτέ δεν συνέβη αυτό. Κι εγώ πολλές φορές παρορμητικά έχω κάνει κάποια λάθη, όταν ακούω να λέγονται ανούσια πράγματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση, λίγο με απασχολεί» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Δεν με απασχολεί γιατί γράφονται για το παιδί μου, με απασχολεί γιατί είναι η κοινωνία έτσι και όλη αυτή η συνέπεια της καθημερινότητάς μας που την πληρώνουμε κι έχει πολύ λιγότερη πίεση από την καθημερινότητα του παρελθόντος είναι γιατί -εγώ το επικοινωνώ συνέχεια αυτό- κέρδισε το κακό μέσα από τον ατομισμό. Ο ατομισμός είναι ένα πράγμα που βολεύει την μαζικότητα. Μπορείς έναν ατομιστή να τον κάνεις ότι θέλεις, έναν μοναδικό δεν τον κάνεις ότι θέλεις» συμπλήρωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου