Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος»

"Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα. Δεν είναι κρίμα να μιλάμε για τόσα πράγματα και να αναφερόμαστε μόνο στο Survivor;"

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Ο νικητής του Survivor είχε εισαχθεί για επέμβαση στο διάφραγμα της μύτης του.

«Είχα ένα ατύχημα στη μύτη, κρίναμε ότι πρέπει να κάνουμε το διάφραγμα αυτή τη στιγμή γιατί τα γυρίσματα απαιτούν καταδύσεις. Ήταν μία ευκαιρία να κάνουμε και τα δύο ταυτόχρονα. Έχω πει ότι θα υποστηρίξω τα γυρίσματα χωρίς να ντουμπλαριζόμαστε. Ήταν χτύπημα στο κεφάλι και τη μύτη», αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση για το ραντεβού που λέτε. Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα. Δεν είναι κρίμα να μιλάμε για τόσα πράγματα και να αναφερόμαστε μόνο στο Survivor;», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε σε κάτι που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου