Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Κόλαφος ο Γιώργος Λαμπάτος για Καπετάνιο: «Πληρώνεται με την καρπαζιά και το δέχεται»

«Δεν είναι συνάδελφός μου, προφανώς είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία», λέει ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Γιάννη Καπετάνιο.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος, ο οποίος ξέσπασε κατά του Γιάννη Καπετάνιου, σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε τελευταία.

«Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε στο όνομα της μάνας και μάλιστα μιας μάνας που έχει φύγει από τη ζωή. Δεν θεωρώ πλέον τον Γιάννη Καπετάνιο συνάδελφο.

Οι δηλώσεις που έκανε είναι άστοχες, διότι θα πρέπει να ξέρει ότι δεν με έχει ξεχάσει ο κόσμος. Στην παράσταση που αναφέρθηκα εγώ, δεν έπαιζε ο Γιάννης Καπετάνιος, δεν ήταν εκεί.

Προφανώς είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Τα τελευταία 25 χρόνια οι καλύτεροι ρόλοι που έχει υποδυθεί είναι ενός ανθρώπου που προετοιμάζεται να πάει στην τουαλέτα κι ενός ανθρώπου που ανακουφίζεται μετά την τουαλέτα», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Γιώργος Λαμπάτος είπε επίσης: «Δεν θεωρώ ότι είναι συνάδελφός μου. Ο Γιάννης προφανώς πληρώνεται με την καρπαζιά και το δέχεται. 25 ολόκληρα χρόνια δεν είναι τυχαίο που δεν έχει βρει άλλο συνεργάτη και συνεργάζονται μονίμως με τον Μάρκο, προφανώς θα τα έχουν βρει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου