Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ραμόνα Βλαντή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο, τα κορίτσια του GNTM είναι κρεμάστρες για το Instagram»

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ρίχνει τα βέλη της κατά του GNTM

Καλεσμένη στη Super Κατερίνα βρέθηκε σήμερα το πρωί η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή, η οποία σχολίασε μεταξύ άλλων τις εξελίξεις στο GNTM και εξέφρασε την άποψή της για τα μοντέλα που διαγωνίζονται σε αυτό.

«Τα κορίτσια του GNTM δε μπορούν να είναι μοντέλα. Είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας. Κατ’ εμέ υπάρχουν μόνο δύο μοντέλα εκεί μέσα. Το ένα μάλιστα έφυγε εχθές, στο επεισόδιο της Δευτέρας. Οι υπόλοιπες είναι κρεμάστες για το Instagram. Θα το δείτε και στη συνέχεια ότι δε μπορούν να δουλέψουν πουθενά αυτά τα κορίτσια.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Ραμόνα Βλαντή δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο, είναι character το έχω πει πολλές φορές. Επειδή έχει πολλές πλαστικές επάνω της, εγώ δε μπορώ να ακούσω τι λέει. Τα μοντέλα θα πρέπει να είναι όπως έχουν γεννηθεί από μόνα τους, γιατί είναι πρότυπα για τα κορίτσια εκεί έξω.»

Όταν ρωτήθηκε για τον επόμενο κύκλο του My Style Rocks και το ενδεχόμενο να το παρουσιάσουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απάντησε: «Για το My Style Rocks προτιμώ ξεκάθαρα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Είναι κορίτσι του χώρου που ταιριάζει πολύ καλά σε αυτό το concept. Η Κωνσταντίνα (Σπυροπούλου) τι έχει κάνει και έχει πάει καλά;».

Δειτε βιντεο εδω

«Λες να αποφασίζει αυτή (η Κωνσταντίνα);» ήταν η απάντηση που έδωσε, όταν τη ρώτησαν ποιος είναι αυτός που πιστεύει πως έχει τον τελευταίο λόγο για την παρουσίαση του show.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου