Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Βασίλης Καπερνάρος για Ζέτα Δούκα: «Όταν θες να κάνεις την Ζαν Ντ’ Αρκ και κλαψουρίζεις στην τηλεόραση»

«Εμείς κάναμε μια αγωγή, θα πάμε στο δικαστήριο και θα αποδείξουμε αυτά που λέμε», λέει ο Βασίλης Καπερνάρος.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Βασίλης Καπερνάρος. Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη απάντησε για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Ζέτα Δούκα.

«Για μερικούς από αυτούς έχουμε καταθέσει μηνύσεις επειδή έχουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι οι μάρτυρες αυτοί είπαν ψέματα. Μπορούν να φέρουν όσους μάρτυρες θέλουν, δεν το απαγορεύει η δικονομία. Το θέμα είναι οι μάρτυρες που φέρνουν να λένε την αλήθεια», είπε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Ο Βασίλης Καπερνάρος πρόσθεσε: «Σκέφτομαι ότι προς το παρόν αυτού του είδους η περηφάνια δεν έχει γίνει ποινικό αδίκημα. Όταν βγαίνεις στην τηλεόραση αντί να πας στα δικαστήρια να καταμηνύσεις κάποια αδικήματα που υποτίθεται ότι σου έκαναν και μετά από κάποια χρόνια θες να κάνεις την Ζαν Ντ’ Αρκ και κλαψουρίζεις στην τηλεόραση, αυτή η ανάλογη περηφάνια ακόμα δεν έχει ποινικοποιηθεί».

Κλείνοντας, ο Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε: «Εμείς κάναμε μια αγωγή, θα πάμε στο δικαστήριο και θα αποδείξουμε αυτά που λέμε. Πρέπει να μάθει η κυρία Δούκα και οι σύμβουλοί τους, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι γνωρίζουν και δεν ξέρω γιατί δεν τους το λένε, ότι αυτά τα πράγματα τα λένε στο δικαστήριο. 

Δειτε το βιντεο εδω

Δεν τα λένε στις τηλεοράσεις, δεν τα λένε πριν από το δικαστήριο. Γιατί αυτά που λέει τώρα είναι όπλα της, παίρνω εγώ τα όπλα της και θα είμαι προετοιμασμένος να την αντιμετωπίσω στο δικαστήριο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου