Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Αφροδίτη Γραμμέλη για Σεργουλόπουλο: «Κάνει μια εκπομπή Πρωίαν σε είδον που έγινε τη μεσημβρίαν»

«Εγώ διαφωνώ πάρα πολύ με αυτή τη θέση του Φώτη, θεωρώ ότι μπαίνουμε σε μια σφαίρα υπερβολής πια», λέει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας», σχολίασαν τα όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος χθες στην Τζένη Θεωνά, σχετικά με τον τίτλο «Μαμάδες».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε πως είναι κάθετα αντίθετη με τον παρουσιαστή της ΕΡΤ.

«Και στο Μπεν Χουρ δεν παίζει μόνο ο Μπεν Χουρ, παίζουν χιλιάδες ηθοποιοί. Εγώ διαφωνώ πάρα πολύ με αυτή τη θέση του Φώτη, θεωρώ ότι μπαίνουμε σε μια σφαίρα υπερβολής πια. Ο τίτλος, Φαίη μου, δεν είναι πάντα αυτό που σηματοδοτεί ακριβέστατα το περιεχόμενο. Γιατί και ο Φώτης κάνει μια εκπομπή που λέγεται “Πρωίαν σε είδον” που έγινε τη μεσημβρίαν.

Αλλά σε κάθε περίπτωση επειδή ο Φώτης έχει διαγράψει μια πορεία και τον θαυμάζω στα όσα έχει διεκδικήσει ως γονιός, θεωρώ ότι τώρα εδώ μπαίνουμε σε μια υπερβολή. Το να λέγεται μια εκπομπή “Μαμάδες” δεν σημαίνει ότι αυτομάτως αποκλείεται ο μπαμπάς. Και ο μπαμπάς είναι στον κόσμο της μαμάς και το παιδί είναι στον κόσμο της μαμά», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε τον τίτλο της εκπομπής μας ή πρέπει να λογοδοτούμε για όλα;».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου