Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Αφροδίτη Γραμμέλη για Σπυροπούλου: «Ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμασταν εμείς»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζει τις χθεσινές δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε τη δική της τοποθέτηση στο Πρωινό μας, την Πέμπτη, σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.

Η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός, αφού ευχήθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την επικείμενη γέννηση του πρώτου της παιδιού, σχολίασε την ατάκα της παρουσιάστριας ότι σήμερα ντρέπεται να δει στα μάτια κάποιους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν.

«Είναι πολύ ευχάριστο πάντως να ακούς από μία κυρία να δηλώνει δημόσια ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμαστε εμείς» σχολίασε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη, προσθέτοντας στη συνέχεια: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές στην τηλεοπτική της καριέρα. Πολύ άνθρωποι στεναχωρήθηκαν.»

«Εγώ χαίρομαι και εκτιμώ πολύ τη στάση της και την ειλικρίνειά της να βγει στον φακό και δημόσια πια να δηλώνει μετάνοια και να ζητά συγνώμη από ανθρώπους τους οποίους έχει στεναχωρήσει και πιέσει αφόρητα» ανέφερε αργότερα η Αφροδίτη Γραμμέλη, σημειώνοντας ότι δεν έχει σημασία που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου