Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Μου έχει πέσει το στήθος, τι να το κάνεις, άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια»

"Μονίμως αισθάνομαι φόβο. Στη Σουηδία με απειλούν ναζιστικές οργανώσεις ότι θα με σκοτώσουν", εξομολογείται η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μιλώντας στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, αναφέρθηκε στην ενδοοικογενειακή βία αλλά και στις ρατσιστικές επιθέσεις που βιώνει κατά καιρούς.

«Νομίζω ότι δεν είμαι η μοναδική που έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που υπήρξε βία. Έχω άσχημες εμπειρίες.

Σου αφήνει σημάδια όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχή. Με έχει κάνει να αφιερώσω μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στο να παλεύω. Χρησιμοποιώ τον πόνο για να αλλάξω τον κόσμο.

Μου έγραψε ένα ρατσιστής «go home», να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Έχω διάφορες τέτοιες απειλές. Δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να σωπάσω, να πάψω και να παραδοθώ. Μονίμως αισθάνομαι φόβο. Στη Σουηδία με απειλούν ναζιστικές οργανώσεις ότι θα με σκοτώσουν», εξομολογείται η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Για την εξωτερική της εμφάνιση, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου λέει χαρακτηριστικά: «Να απελευθερωθούμε λίγο, να δεχτούμε τον εαυτό μας όπως είμαστε. Μου έχει πέσει το στήθος. Τι να το κάνεις; Άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια. Αλλά αυτό δεν θεωρώ ότι είναι το προτέρημά μου, δεν θα με κρίνει κανείς, ούτε θα πάω στα καλλιστεία.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου