Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Ανδρέας Μικρούτσικος για Γιώργο Καραϊβάζ: «Ήταν ένας μάχιμος δημοσιογράφος και το πλήρωσε με τη ζωή του»

"Οι διωκτικές Αρχές έχουν παγώσει. Ένας άξιος, σημαντικός άνθρωπος που δυστυχώς θυσιάστηκε στην προσπάθειά του να είναι καλός στη δουλειά του" ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει μία συγκινητική αναφορά στον Γιώργο Καραϊβάζ στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή τη χθεσινή επέτειο γενεθλίων του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

«Χθες αν ζούσε θα είχε τα γενέθλιά του ο Γιώργος Καραϊβάζ. Θα γινόταν 54 ετών. Είναι ο αείμνηστος ένα πρόσωπο που θα πρέπει να το μνημονεύουμε, όχι γιατί ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης αλλά γιατί ήταν ένας μάχιμος δημοσιογράφος και το πλήρωσε το τίμημα με τη ζωή του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Οι διωκτικές Αρχές έχουν «παγώσει» και αν ήταν εδώ ο Γιώργος θα ήταν ένα θέμα να του θέσω. Θα πρέπει να τον αναφέρουμε, γιατί όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει βιολογικά να μην πεθαίνει και στη μνήμη μας» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ένας άξιος, σημαντικός άνθρωπος που δυστυχώς θυσιάστηκε στην προσπάθειά του να είναι καλός στη δουλειά του» συμπλήρωσε κλείνοντας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου