Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Χριστίνα Σούζη: «Δεν μπορεί να παίζουμε με τον καιρό και να χαριεντιζόμαστε»

"Ήταν μια άβολη στιγμή εκείνη με την Εύα Αντωνοπούλου" ομολογεί, επίσης, η Χριστίνα Σούζη.

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Χριστίνα Σούζη τη νύχτα της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. 

Η δημοφιλής μετεωρολόγος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πιο άβολη τηλεοπτική της στιγμή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ αλλά και το παλαιότερο «φαινόμενο» στο οποίο γοητευτικές κυρίες από άλλους χώρους παρουσίαζαν τον καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Σούζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η άβολη στιγμή μου ήταν όταν δεν κατάλαβα τι μου έλεγαν. Είχε τελειώσει ο χρόνος και δεν έπρεπε να συνεχίσω να μιλάω σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την είπα λίγο σε κάποιον που δεν έπρεπε να την πω. Στη κυρία Εύα Αντωνοπούλου, αν και όταν μιλούσα και βέβαια ήξερα ότι ακουγόμουν στον αέρα. Για αυτό λέω ότι ήταν μια άβολη στιγμή γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και αυτό είναι το θέμα».

«Παλαιότερα κυρίες που δεν ήταν μετεωρολόγοι «διάβαζαν» τον καιρό σε autocue. Ναι, βέβαια. Πως θα ξέρει έναν μοντέλο να πει τον καιρό; Κοίτα, ευτυχώς αυτό τελείωσε».

«Και λέω ευτυχώς γιατί ο καιρός δεν είναι στολίφι για τον καθένα! Δεν μπορεί να παίζουμε με αυτό δηλαδή και να χαριεντιζόμαστε. Οπότε νομίζω ότι καλώς τελείωσε όλο αυτό το πανηγύρι» πρόσθεσε ακόμα η Χριστίνα Σούζη στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου