Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Χρύσα Παπά: «Από post it στα ψυγεία μου έγινε τατουάζ πάνω μου εδώ και δέκα χρόνια»

"Το πήρα σαν σημάδι από τον Θεό να μην το παρατήσω" παραδέχθηκε η Χρύσα Παπά.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Χρύσα Παπά τη νύχτα της Τετάρτης στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1.

 Η κούκλα πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απόφαση να έρθει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα αποκαλύπτοντας την φράση που ήρθε σαν σημάδι από τον Θεό στον δρόμο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρύσα Παπά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρχε μια φράση που την είχα βάλει σαν post-it στο ψυγείο όταν ήρθαν στην Αθήνα και τώρα έχω κάνει τατουάζ πια εδώ. «Τα όνειρα που εγκαταλείπεις, επιστρέφουν σαν εφιάλτες». Στο λέω και κάθε φορά που το λέω… Το έχω κάνει πια τατουάζ εδώ, στο πλάι. Όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο, πριν μπω στη δραματική σχολή, είχα μια φλόγα να πάω προς την υποκριτική. Πάω στο Πανεπιστήμιο, λοιπόν, όπου ακούω για μια θεατρική ομάδα και πηγαίνω. Εκεί υπήρχε ένας πίνακας που έγραφε «τα όνειρα που εγκαταλείπεις γυρνούν σαν εφιάλτες» με τις περισπωμένες, τις δασείες κλπ».

«Το πήρα σαν σημάδι από τον Θεό, γιατί πιστεύω και πολύ, να μην το παρατήσω. Έκτοτε αυτό ήταν post-it στα ψυγεία μου, όπου κι αν έμενα, και μετά έγινε τατουάζ πάνω μου εδώ και δέκα χρόνια. Πάντα λέω στους ανθρώπους να μην παρατάμε τίποτα από αυτά που ονειρευόμαστε γιατί η ζωή είναι δικιά μας και κανενός άλλου» συμπλήρωσε η Χρύσα Παπά στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου