Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σωπάσω… του εύχομαι καλή επιτυχία»

"Έχουμε επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να μη μιλήσουμε γι' αυτό το πράγμα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε", λέει η Δώρα Χρυσικού.

Η Δώρα Χρυσικού, αναφερόμενη στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη για την υπόθεση με την Ζέτα Δούκα, δήλωσε στο Πρωινό: «Η αγωγή που μας έχει γίνει έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, μας έχουν γίνει και κάποιες κινήσεις οι οποίες ακόμα εκκρεμούν.

Η θέση μου ως γυναίκα, ως καλλιτέχνιδα είναι πάντα με τα θύματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να σωπάσω, αυτό δεν θα γίνει. Έχουμε επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να μη μιλήσουμε γι’ αυτό το πράγμα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε».

«Δεν προσπαθήσαμε να τα βρούμε εξωδικαστικά. Εκ του νόμου ήταν αυτή η υποχρέωση, αυτό συνέβη αλλά η προσπάθεια απέβη άκαρπη, διότι δεν υπήρχε από καμία πλευρά η επιθυμία για εξωδικαστική λύση», διευκρίνισε η Δώρα Χρυσικού.

«Του εύχομαι καλή επιτυχία (σ.σ. στο θέατρο). Ο κος Κιμούλης έχει πολύ μεγάλη ιστορία στο θέατρο, αυτή η ιστορία δεν μπορεί να διαγραφεί. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Οφείλουμε να είμαστε και ευγενείς και πολιτισμένοι», κατέληξε η Δώρα Χρυσικού.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου