Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Δραπετσώνα: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου – Ποιος απειλεί την ιδιοκτήτρια του κανίς που κατασπαράχθηκε

Το μεγαλόσωμο σκυλί έχει άλλο ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το τσιπάκι του

Προσωρινά ελεύθερη είναι η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου, το οποίο πριν λίγες μέρες κατασπάραξε ένα κανίς στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το είχε δεμένο με φουλάρι και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει απειλήσει κόσμο.

Γείτονες αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήξει σε άλλα σκυλιά και παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς.

H ιδιοκτήτρια του κανίς κατέθεσε εναντίον της μήνυση, ενώ οι αστυνομικοί της απέσπασαν το μεγαλόσωμο σκυλί με εισαγγελική εντολή. Το λυκόσκυλο μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ΔΙΚΕΠΑΖ, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί η τύχη του ζώου αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega.

Mετά από εξέταση του λυκόσκυλου βρέθηκε τσιπάκι το οποίο δεν ανήκει στην ίδια, ενώ ερευνάται ο ιδιοκτήτης που έχει δηλωθεί επίσημα.

Οι απειλές

Η ιδιοκτήτρια του κανίς ευχαρίστησε μέσω του MEGA τα άτομα που απευθύνθηκαν στις Αρχές, ενώ ανέφερε πως δέχτηκε απειλές από τη μητέρα της ιδιοκτήτριας του λυκόσκυλου.

«Πήγε στην υποδοχή του καταστήματος που εργάζομαι. Δεν μίλησε η ίδια, αλλά η μητέρα της. Είχε το θράσος και είπε ότι ο εισαγγελέας της έσπασε την πόρτα και ότι είναι ντροπή μου γι΄ αυτό το πράγμα. Με έψαχνε μέσα στη δουλειά για να με φτύσει στη μούρη» είπε.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ισχύει ότι απειλεί τον κόσμο και μιλάει πολύ θρασύτατα. Δεν σέβεται κανέναν και τίποτα», συμπλήρωσε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου