Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα σε ριάλιτι»

"Είναι παιχνίδι, δεν είναι κάτι που στέκει μουσικά" υπογραμμίζει η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίο βρέθηκε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, το βράδυ της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε για την συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα ριάλιτι παιχνίδια και τις προοπτικές που έχουν μετά από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεθερία Αρβανιτάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει αλλάξει τόσο πολύ το τοπίο που πραγματικά δεν ξέρω τι θα έλεγα σε ένα νέο παιδί. Μπορεί και μέσα από το διαδίκτυο, μπορεί να φτιάξει μια μικρή ομάδα μουσικών και να αρχίσει να παίζει σε κλαμπάκια ώστε σιγά σιγά να φτιάξει ένα ρεπερτόριο όπως και έχει συμβεί στη νεότερη γενιά. Πραγματικά όμως είναι τόσο διαφορετική και τόσο δύσκολη εποχή που δεν ξέρω αν θα είχα και δίκιο».

«Στα μουσικά τηλεοπτικά παιχνίδια δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα. Δηλαδή και ότι έχει συμβεί, είναι σπάνιο φαινόμενο από ένα παιχνίδι να βγει ένας τραγουδιστής ή μια τραγουδίστρια που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι παιχνίδι, δεν είναι κάτι που στέκει μουσικά. Θέλω να πω ότι είναι πιο πολύ ένα παιχνίδι και σε δεύτερο επίπεδο είναι το μουσικό».

«Νομίζω και γω ότι υπάρχουν κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις, που μπορεί να τους έχει δώσει ένα τηλεοπτικό παιχνίδι ένα πουσάρισμα αρχικό αλλά θα μπορούσε αυτό να το κάνει σε όλους που όμως δεν συμβαίνει σε όλους» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου