Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Ελευθερία Ρήγου: «Έχω σοκαριστεί με κάποια πράγματα που έχω ακούσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

"Δεν με ενοχλεί καθόλου που με ρωτούν για τα κιλά μου. Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου έτσι όπως είμαι και μου αρέσει", εξομολογείται η Ελευθερία Ρήγου.

Η Ελευθερία Ρήγου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και τον Χρήστο Λυσσέα και μίλησε για πολλά…

Στην ερώτηση αν για το γεγονός ότι δεν την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση οφείλεται σε δική της επιθυμία ή στο ότι μπορεί να μην έχει προτάσεις, η Ελευθερία Ρήγου απάντησε: «Και τα δύο. Δεν ντρέπομαι να χτυπήσω πόρτες. Ξέρω κάποιους ανθρώπους, στους οποίους αν πω ότι είμαι διαθέσιμη θα υπάρχει κάτι να συνεργαστώ. Απλώς δεν κάνω την κίνηση

«Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ ευχαριστημένη», δήλωσε η ηθοποιός και στη συνέχεια σημείωσε για τα κιλά της: «Δεν με ενοχλεί καθόλου που με ρωτούν για τα κιλά μου. Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου έτσι όπως είμαι και μου αρέσει».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με είχε βοηθήσει ψυχολογικά, πάντα μου έλεγε ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Εμένα αυτή είναι η σχέση μου με τον Πέτρο. Σήμερα δεν έχω μιλήσει μαζί του. Κάποια πράγματα που έχω ακούσει με βρίσκουν τελείως αντίθετη και έχω σοκαριστεί», ανέφερε η Ελευθερία Ρήγου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου