Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη δήλωση για τον χαμό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Όσα γράφει είναι ψέματα»

«Είχα μία φιλία, η οποία ποτέ δεν λειτούργησε σε βάρος κάποιου», λέει η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό μίλησε πριν από λίγο η Φωτεινή Πετρογιάννη, για τον χαμό που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο twitter με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Μίλησα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τη ρώτησα γιατί πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις 2:48 τη νύχτα. Αρχικά μου είπε η Φωτεινή ότι την πήρε τη νύχτα γιατί εκείνη την ώρα έγραψε τα tweets η Κωνσταντίνα και γι’ αυτό την πήρε τηλέφωνο εκείνη την ώρα. Και θα σας μεταφέρω ακριβώς τα λόγια της Φωτεινής, ποια είναι η αντίδρασή της για όλο αυτό που συμβαίνει», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός συνέχισε: «Μου είπε ότι “εκείνη την ώρα που τα έγραφε την πήρα. Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα δημόσια, όπως έκανε και αυτή. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μία φιλία, η οποία ποτέ δεν λειτούργησε σε βάρος κάποιου”. 

Δειτε το βιντεο εδω

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της Φωτεινής Πετρογιάννη σε όλο αυτό που γίνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο twitter. Αυτά ήταν τα λόγια που μου μετέφερε η ίδια».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου