Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε ως πάνες για τα αδέρφια μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του Mariah 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του Mariah έδωσαν το παρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Milwaukee Diaper Mission», μία δράση που στόχο της έχει να παρέχει πάνες για μωρά σε οικογένειες με εξαιρετικά χαμηλό εισόδημα.

Το λαμπερό ζευγάρι τίμησε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια με την παρουσία του, με την ίδια τη Mariah να τονίζει ότι η ανάγκη για πάνες δεν είναι κάτι αστείο.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ αναφέρθηκε σε μία σχετική ανάμνηση που έχει από την παιδική του ηλικία, η οποία τον κάνει σήμερα να κατανοεί τη σπουδαιότητα αυτής της δράσης. «Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό» αποκάλυψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Λίγο αργότερα ο διακεκριμένος αθλητής σημειώνει: «Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου